Нові рендери Galaxy Fold 2 демонструють покращений дизайн і квадрокамеру

Німецький портал Windowsunited поділився рендерами гнучкого смартфона Samsung Galaxy Fold 2. Зображення зроблені на основі патентів, чуток і всієї доступної на даний момент інформації про Fold 2.

Рендери демонструють гнучкий девайс із повноцінним другим екраном Infinity-V на задній стороні, який дозволить здійснювати дзвінки, читати повідомлення та використовувати всі можливості смартфона. На другій задній половині розмістився блок камер у стилі лінійки Galaxy S20 з чотирма датчиками і спалахом. Основний сенсор Fold 2 має бути на 108 Мп.

У розкладеному стані перед нами великий дисплей з отвором під фронтальну камеру у верхньому правому куті. У першій версії Fold на цьому місці був окремий блок з датчиками. Раніше з’явилася інформація, що Galaxy Fold 2 зможе похвалитися підекранною селфі-камерою.

З чуток, у новому Fold компанія Samsung буде використовувати складаний механізм від Galaxy Z Flip, що нібито дозволить позбутися від зазору в складеному стані та зробити всю конструкцію більш надійною. 

Технічні характеристики Galaxy Fold 2 поки невідомі. Очікується, що смартфон отримає чіп Snapdragon 865 із підтримкою 5G. Дисплей, нібито, буде в розкладеному стані на 7,7 дюймів з покриттям Ultra Thin Glass, як в Galaxy Z Flip. Крім того, можлива підтримка стилуса S Pen.

Імовірно, вихід смартфона  відбудеться в другому кварталі 2020 року.  

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.