Нові продукти від LG на варті здоров’я

LG Electronics розповіла про свіжі моделі побутової техніки, яка надає можливості з усунення бактерій і алергенів.

Пральні машини з функцією пари

Пральні машини лінійки LG AI DD використовують пар під час прання, що дозволяє, за заявою виробника, позбутися до 99,9% небезпечних алергенів і бактерій. Більш того сучасні моделі забезпечують ретельне прання без шкоди для одягу. У базі пральних машин є інформація про 20 000 типів тканин, які розрізняються безпосередньо в барабані. На основі отриманих даних інтелектуальна система визначає оптимальний режим прання. 

Система пароутворення LG Styler не тільки знищує практично всі алергени і бактерії, але і дозволяє розгладити невеликі складки, усунути неприємні запахи і відновити стрілки на брюках.

Кліматичний комплекс

LG Signature  – сучасний пристрій для очищення, стерилізації, зволоження та іонізації повітря. Для очищення від забруднюючих речовин (включаючи частки категорії PM1.0), кліматичний комплекс використовує багатоступеневу систему з вугільним фільтром, водою і ультрафіолетом. 

Сімейство очищувачів LG PuriCare здатне задовольнити потреби будь-якого масштабу: подвійний LG PuriCare очистить повітря в приміщенні до 74 кв.м., а однорівневої моделі буде досить для приміщення площею 54 кв м. Також, компанія пропонує очищувач повітря з функцією зволоження LG MiniOn. З додаткових опцій гаджета – таймер відключення, режим додаткової іонізації і функція нічника.  

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.