Реліз лінійки iPhone 12 можуть відкласти до кінця року

Згідно з інформацією джерел бізнес-видання Nikkei Asian Review, Apple може відкласти випуск лінійки iPhone 12, так само відомих як iPhone 5G, до кінця року.

У останні кілька років компанія презентує нові смартфони у вересні. Однак, через несприятливу екологічну ситуацію, пов’язану з пандемією коронавірусу COVID-19 , компанія побоюється поганих продажів нових апаратів. Ще однією загрозою аналітики бачать зниження бажання у користувачів часто оновлювати свої смартфони. Є і проблеми з виробництвом у ланцюжку поставок Apple.

За словами джерел, перенесення презентації обговорювалося на внутрішній закритій нараді в Купертіно. Остаточне рішення буде прийнято, імовірно, не пізніше травня, в залежності від глобальної обстановки.

Тим не менш, деякі джерела запевняють, що осінній запуск iPhone 12 повністю не виключений.

На даний момент у портфоліо Apple відсутні смартфони з підтримкою 5G. Компанія планувала наздогнати своїх конкурентів у цьому році, реалізувавши відразу 100 млн гаджетів з підтримкою мобільних мереж п’ятого покоління.

Усього очікується поява трьох моделей лінійки iPhone 12: iPhone 12 , iPhone 12 Pro та iPhone 12 Pro Max. Крім нового процесора і збільшеного обсягу ОЗУ, смартфони зможуть похвалитися 3D-камерою і розвиненим ШІ. 

 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.