Представлені флагмани Huawei P40, P40 Pro і P40 Pro +

Компанія Huawei представила на онлайн-презентації флагмани Huawei P40, P40 Pro і P40 Pro +. Новинки отримали AMOLED-екрани, 8-ядерний процесор Kirin 990 з підтримкою 5G і камери Leica.

Зовні смартфони мало чим відрізняються – P40 Pro демонструє більш безрамковий дизайн із закругленими краями. Девайси мають здвоєну передню-камеру, яка підтримує Face Unlock і може писати відео в 4K. P40 Pro отримав екран більшої діагоналі з підтримкою частоти відновлення 90 Гц та більш ємний акумулятор. Також, Pro-версія оснащена чотирма головними датчиками замість трьох у звичайного P40.

Відносно Huawei P40 Pro +, його головна відмінність від звичайного Pro – пентакамера і керамічний корпус. Крім того, модуль перископа може досягати 10-кратного оптичного збільшення з фокусною відстанню 240 мм. 100-кратний цифровий і 20-кратний гібридний зум додаються.

Технічні характеристики Huawei P40 і P40 Pro: 

Huawei P40

Huawei P40 Pro

Huawei P40 Pro +

 

Квадрокамера P40 Pro підтримує 5-кратний оптичний і 50-кратний цифровий зум (50x SuperSensing Zoom). Крім того, смартфони підтримують фірмову технологію Huawei XD Fusion Engine for Pictures, яка автоматично покращує якість знімків.

Камера P40 Pro дозволить робити знімки високої якості, навіть в умовах низької освітленості. Є функція Golden Snap, яка дозволяє ШІ вибрати найкращий момент для зйомки і робити найбільш вдалий кадр. Є і можливість писати відео в 4K при 60 fps, а також уповільнена зйомка в 720p зі швидкістю 7680 кадрів в секунду. Не обійшлося і без HDR +.

З іншого можна відзначити наявність захисту від вологи і пилу за стандартом IP68, але тільки у Pro і Pro +. Молодша модель захищена по IP53. У всіх телефонів є швидка зарядка. Смартфони отримали MeTime – аналог FaceTime. Також є свій голосовий помічник «Селія». У якості операційної системи виступає Android 10 без сервісів Google, але з AppGallery. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.