Якісні рендери першого ігрового смартфона Legion від Lenovo

На сайті Відомства з інтелектуальної власності КНР засвітився перший геймерський смартфон Legion Gaming Phone компанії Lenovo.

Згідно з рендером, модель буде представлена у двох кольорах – червоному і сірому. Задню, імовірно, металеву панель пристрою оснастять LED-підсвіткою у вигляді літери Y. На кришці зображені нібито нутрощі девайса в дусі лінійки Explorer від Xiaomi. Окремо варто відзначити напис cool, що відсилає на ранні висловлювання представників Lenovo про «інноваційну» систему охолодження. 

Legion Phone буде оснащений чіпсетом Snapdragon 865, а також акумулятором на 5050 мАг. Крім того, його можна буде апгрейдити ігровими джойстиками, як і апарати серії  Black Shark від Xiaomi. Основна камера виявиться потрійною.

Новинка удостоїться відразу двох USB Type-C портів. Один розмістять на нижній межі класичним способом, а інший – на бічній. Таке рішення дозволить комфортно грати в горизонтальному режимі навіть під час зарядки. 

З іншого: стереодинамік і лоток SIM поруч з входом USB Type-C. Цікаво, що в «геймерскому» смартфоні відсутній джек для навушників.

Дата релізу, а також приблизна вартість новинки, як і раніше, невідомі. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.