Представлений 98-дюймовий телевізор Xiaomi Redmi MAX

Крім смартфона  Redmi K30 Pro, суббренд Redmi на онлайн-презентації показав 98-дюймовий телевізор Redmi MAX та інтелектуальний динамік з екраном Redmi Touchscreen Speaker 8. 

Redmi MAX 

Redmi MAX на 98 дюймів отримав 4K-матрицю з функцією компенсації руху MEMC і охопленням колірного простору NTSC в 85%. Є підтримка HDR і підсвічування 192-секційного типу з динамічною контрастністю 140000: 1. За налаштування якості зображення відповідають більш 20 технологій, заявили в Redmi.

Рама пристрою виконана з нержавіючої сталі і металу. Співвідношення екрану до корпусу складає 98,8%. Телевізор має 4 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам’яті. Основний є 12-нанометровий чотирьохядерний процесор з графікою Mali G31 MP2. Для підключення зовнішніх пристроїв передбачені три порти HDMI, один роз’єм AV і два USB. Є також мережевий порт і S / PDIF. Є і Bluetooth. За виведення звуку відповідають два динаміки по 8 Вт.

Оболонка – Redmi MIUI PatchWall з голосовим дистанційним управлінням і підтримкою голосового помічника Xiao Ai. Вартість Redmi MAX в Китаї складе  19 999 юанів (~ 2821 долар). Продажі почнуться 9 квітня. 

Redmi Touchscreen Speaker 8

Разом з ТВ Redmi представила розумний динамік з екраном Redmi Touchscreen Speaker 8. Девайс отримав дисплей з роздільною здатністю HD на 8 дюймів. Є фронтальна камера з підтримкою відеозв’язку і дитячим режимом, який дозволяє датчику при вигляді дитини переключатися в особливий режим роботи з відображенням лише дитячого контенту.

Пристрій зможе працювати з найпопулярнішими відео і музичними сервісами. Крім того, в Touchscreen Speaker 8 вбудований фірмовий голосовий помічник XiaoAI третього покоління, за допомогою якого можна буде управляти системою і пристроями розумного будинку.

Redmi Touchscreen Speaker 8 надійде в продаж в Китаї 27 березня за ціною 349 юанів (~ 50 доларів). 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.