Apple продовжує роботу над AirPower

Автор YouTube-каналу Front Page Tech, Джон Проссер, написав у особистому Twitter, що Apple відновила роботу над станцією бездротової зарядки AirPower. Вона була представлена в 2017 році, проте, в минулому році компанія оголосила про скасування проекту.

Як пише Проссер, інженери намагаються перебудувати розташування котушок індуктивної зарядки таким чином, щоб уникнути проблем з перегрівом пристрою. Джерела повідомляли, що саме невирішене питання з перегрівом було причиною закриття проекту AirPower.  

Головною перевагою AirPower називалася одночасна зарядка трьох пристроїв: iPhone, AirPods і Apple Watch. Для цього необхідно розміщення безлічі котушок зі щільним компонуванням, що викликає перешкоди між ними, зниження ефективності зарядки і виділення надлишкового тепла.

Жоден з поточних внутрішніх прототипів AirPower не здатний заряджати Apple Watch, і компанія має намір домогтися повної працездатності до презентації. Інженери випробовують використання шкіри в якості оболонки AirPower для поліпшення тепловіддачі.

Не виключається, що Apple в підсумку знову відмовиться від реалізації пристрою, зазначає Проссер. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.