Колишній співробітник Essential показав, як би виглядали смартфони PH-2 і PH-3

У лютому 2020 Енді Рубін оголосив про закриття Essential. Через місяць після цієї події, головний дизайнер компанії поділився рендерами і фото того, як могли виглядати наступні покоління смартфонів – PH-2 і PH-3.

Друге покоління єдиного випущеного смартфона PH-1 зовні нагадує попередника: дві камери, магнітний контакт і датчик відбитків пальців. Серед помітних зовнішніх змін – матове скло і заокруглення рамки. Планувалося, що корпус отримає захист від вологи і пилу за стандартом IP68. 


Essential PH-2

Кевін Хоффман зазначає, що вихід PH-2 був скасований на фінальному етапі тестування. Мабуть, сам Енді Рубін вирішив відмовитися від PH-2 на користь лінійки продуктів Essential Home, яка також ніколи не з’являлася на ринку. 

Над Essential PH-3 компанія працювала ще на початку 2020 року. Пристрій цілився на бюджетний сегмент і не передбачав флагманської начинки. Проте, планувалося поставити OLED-дисплей із заокругленням 2.5D. Оздоблення корпусу з алюмінію, каркас плоский. Ззаду в квадратному блоці потрійна камера і спалах.

Смартфон був скасований разом з Project GEM, коли Essential оголосила про закриття. 

Essential PH-3

 

Крім рендерів смартфонів, Хоффман поділився кількома зображеннями проекту GEM. Саме цей продукт повинен був стати революцією у світі смартфонів, але до виробництва справа так і не дійшла.

Енді Рубін є одним з творців Android. Незважаючи на те, що його компанія закрита, смартфон Essential PH-1 буде підтримувати Android 11. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.