Huawei запатентувала новий дизайн бездротових навушників

Компанія Huawei подала патентну заявку на нові бездротові навушники до Світової організації інтелектуальної власності (WIPO). Портал 91mobiles поділився зображеннями, зробленими на основі патенту.

Згідно із зображеннями, внутрішньоканальні навушники Huawei отримають дизайн, що нагадує Samsung Galaxy Buds + . Гаджет буде мати сенсорний датчик, який нібито призначений для активації і призупинити відтворення музики, а також для прийому дзвінків і виклику голосового помічника. 

На внутрішній стороні навушників видніється датчик наближення, який зможе визначати, коли навушники знаходяться в вусі користувача, а коли ні. Також очікується фірмовий зарядний чохол. Інші деталі поки залишаються невідомими. Реліз може відбутися найближчим часом. На даний момент Huawei продає бездротові навушники  FreeBuds 3 , які мають форм-фактор AirPods, шумозаглушення і прийнятну ціну.
Подробнее на rozetked: https://rozetked.me/news/10165-huawei-zapatentovala-novyy-dizayn-besprovodnyh-naushnikov

На внутрішній стороні навушників видніється датчик наближення, який зможе визначати, коли навушники знаходяться у вусі користувача, а коли ні. Також, очікується фірмовий зарядний чохол. Інші деталі поки залишаються невідомими. Реліз може відбутися найближчим часом.

На даний момент Huawei продає бездротові навушники FreeBuds 3, які мають форм-фактор AirPods, шумопоглинання і прийнятну ціну. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.