Apple випустила iOS та iPadOS 13.4 Golden Master для розробників

Компанія Apple випустила фінальні версії iOS та iPadOS 13.4 для розробників. Не забули і про watchOS 6.2, macOS Catalina 10.15.4 beta 6 і tvOS 13.4 GM. Виправлені помилки і додані нові функції. 

Одним з головних нововведень в iOS 13.4 і iPadOS 13.4 є розширена підтримка миші і трекпада для iPad. Курсор тепер відображається у вигляді плаваючого кола, який може виділяти елементи в інтерфейсі, натискати іконки і допомагати з виділенням тексту.

Є підтримка Magic Keyboard на iPad Pro на 12,9 і iPad Pro 11 дюймів. З мишок можна використовувати Magic Mouse, Magic Mouse 2, Magic Trackpad, Magic Trackpad 2, а також Bluetooth і USB-миші сторонніх виробників.

iOS 13.4 включає в себе підтримку загального доступу до папок iCloud Drive з програми «Файли». Є можливість надати доступ до файлів на запрошення або за посиланням на папку. Також, можна для окремих користувачів дозволити вносити зміни і завантажувати файли або тільки переглядати їх.

Є також дев’ять нових стікерів Memoji і універсальні покупки в App Store, що дозволяє грати в куплену гру на iPhone, iPad, iPod touch, Mac або Apple TV. При цьому повторно купувати гру для кожної платформи не прийде. 

WatchOS 6.2 отримала додаток ЕКГ і можливість відправляти повідомлення про порушення серцевого ритму. Додаток ЕКГ поки є тільки в Чилі, Новій Зеландії та Туреччині. Крім того, користувачі зможуть вперше здійснювати покупки всередині додатків за допомогою Apple Watch.

Фінальні версії iOS і iPadOS 13.4 вийдуть 24 березня. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.