Xiaomi Redmi 9 здивує фанів Xiaomi дизайном і можливостями

Попит на мобільні пристрої з кожним роком стрімко зростає, а відбувається все це з тієї простої причини, що все більше людей потребують таких. Такого роду гаджети дозволяють відмовитися від телевізорів, комп’ютерів, планшетів та інших пристроїв, але звичайно ж не всім, однак дуже і дуже багатьом. Зараз на ринку можна зустріти вкрай багато самих різних смартфонів на будь-який смак і бюджет, але вже зовсім скоро опиниться офіційно представлений такий бюджетний телефон, як Xiaomi Redmi 9. Нехай його поки що ще не представили офіційно, але вже є дані про те, чим саме він зможе приємно здивувати всіх, хто захоче зробити його покупку. Обійдеться цей телефон в украй скромну грошову суму.

За наявними зараз даними, купити Xiaomi Redmi 9 можна буде за $ 150, тобто його покупка обійдеться в украй скромну суму грошей, а значить дозволити собі його покупку без зусиль зможуть всі бажаючі. За наявними зараз даними, новинка отримає великий 6-дюймовий IPS-екран з роздільною здатністю Full HD +, восьміядерний процесор Snapdragon від Qualcomm, 3/4/6 ГБ оперативної і 32/64/128 ГБ постійної флеш-пам’яті, окремий виділений слот для установки карт пам’яті microSD об’ємом до 512 ГБ включно, потрійну основну камеру з роздільною здатністю 48 Мп, а також одинарну основну фотокамеру, під яку в дисплеї зроблять невеликий отвір, але зате вдасться обійтися без великого вирізу.

Серед інтерфейсів новинка запропонує USB Type-C і повноцінний 3,5 мм роз’єм, призначений для підключення навушників і інших музичних пристроїв. За наявними зараз даними, новий телефон бюджетного рівня виявиться виконаний із загартованого надміцного скла Corning Gorilla Glass 5, а сканер відбитків пальців виявиться розташований не на задній кришці, як це зазвичай завжди буває, а саме збоку, тобто його хочуть вмонтувати в бічну кнопку управління харчуванням, що, в свою чергу, додасть всьому телефону вкрай стильний зовнішній вигляд, так як він буде схожий скоріше на флагманську модель, ніж на недорогий телефон. Само собою, що не обійдеться в Xiaomi Redmi 9 і без новітніх інтерфейсів зв’язку.

Користувачі цієї моделі можуть розраховувати на Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE і навіть на NFC. Наявність останнього гарантовано повалить всіх покупців в шок, адже за рахунок цього модуля стане можливим легко і просто оплачувати покупки в магазинах і платити за проїзд в громадському транспорті. Робити це можна буде через платіжну систему Google Pay або будь-який інший її аналог на свій розсуд, тому що ніяких обмежень в цьому плані абсолютно точно гарантовано не буде. За наявними зараз даними, бюджетний смартфон Xiaomi Redmi 9 виявиться представлений в найближчі півтора місяця, тобто до кінця квітня, а працювати він прямо «з коробки» буде на базі операційної системи Android 10 у вигляді фірмової прошивки MIUI 11.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.