Windows 10 дозволить копіювати текст між телефонами Samsung і ПК

Компанія Microsoft розповіла у своєму блозі про нові фішки попередньої збірки Windows 10 під номером 19582, яка вже доступна учасникам Windows Insider, що використовують «Ранній доступ.

Одним з нововведень стала розширена підтримка смартфонів Samsung Galaxy S20 і Galaxy Z Flip. Зокрема, з’явилася можливість копіювати і вставляти текст і зображення між смартфоном і ПК з Windows 10.

Функцію можна активувати в налаштуваннях програми Windows 10 «Ваш телефон». Для копіювання і вставки вмісту пропонується використовувати команди Ctrl + C і Ctrl + V на ПК і жести копіювання на Android. Для роботи нової функції потрібно Windows 10 April 2018 Update або новіша версія.

Також, з новим оновленням Windows 10 в додатку «Ваш телефон» з’явилася можливість активувати чорний екран для смартфона під час використання функції «Екран телефону». Користувачі зможуть вимкнути екран свого смартфона, щоб знизити енергоспоживання і забезпечити конфіденційність особистих даних на телефоні.  

Чорний екран буде відображатися під час активації режиму «Екран телефону» на всіх пристроях з підтримкою функції «Зв’язок із Windows». Чорний екран з’являється при запуску сеансу, і відключається після його завершення. Користувач може відключити чорний екран в будь-який час.

Ще одна нова фішка ставиться до Rich Communication Service (RCS). Додаток «Ваш телефон» тепер підтримує відправку та отримання RCS для більш зручного обміну повідомленнями. Функція працює на деяких смартфонах Samsung за умови, що оператор стільникового зв’язку підтримує RCS. Користувачі, які включили підтримку RCS на своєму телефоні та використовують Samsung Messages як додаток за замовчуванням, зможуть отримувати і відправляти такі повідомлення прямо через додаток «Ваш телефон».

Нові функції поступово стануть доступні всім користувачам, які використовують актуальні збірки Windows 10 і останні версії додатків «Ваш телефон», «Диспетчер вашого телефону» і «Зв’язок з Windows». 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.