Apple розширить підтримку мишок в iOS 14

У витоку кода iOS 14 виявили  згадка розширеної підтримки мишок. Також, Apple збирається додати в систему нові курсори і жести.

На даний момент користувачі можуть підключати мишки до iPhone та iPad, які працюють на iOS 13. В iOS 14 дана функція буде значно поліпшена. Зокрема, мишки і трекпад працюватимуть як на Mac.

Крім того, очікується ряд нових можливостей, включаючи появу динамічного покажчика, який буде змінюватися в залежності від ситуації. У звичайному режимі курсор – стрілка, а при наведенні на посилання він буде змінюватися на руку. Якщо курсор не використовується кілька секунд – він зникне, щоб не заважати користувачеві, а при русі мишки з’явиться знову.

У iOS 14 права кнопка миші зможе емулювати подвійне натискання двома пальцями на екран. На iPad буде функція під назвою тап для кліка, яка є в трекпаді для Mac, вона замінює натискання лівої кнопки миші.  

Крім нових функцій і розширеної підтримки миші, в коді iOS 14 також міститься згадка двох нових клавіатур Smart Keyboard з трекпедом. Є в iOS 14 і іконки з дизайном нових повнорозмірних навушників Apple. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.