Sony PlayStation 5 здивує фанів своїми можливостями

Доступне зараз у продажу покоління ігрових консолей вже досить сильно застаріло, втративши в повній мірі свою колишню привабливість. Воно не може задовольнити потреби не тільки простих користувачів, але і розробників, які вже давно вперлися в якийсь стелю при розробці відеогрі. Сьогодні, 8 березня 2020 року, стало відомо про те, чим всіх зможе приємно порадувати така нова консоль, як Sony PlayStation 5. Вона вийде вже в кінці цього року, коли приблизно за $ 500 купити її собі без зайвих складнощів зможуть усі бажаючі. Інформацією поділився відомий розробник гри Marthа is Dead Лука Далко, який, судячи з його слів, вже досить давно має доступ до PS5, займаючись адаптацією своїх проектів до цієї консолі.

За його словами, нова ігрова приставка від японської корпорації Sony виявиться першою, яка зможе надати всім користувачам доступ до фотореалістичної графіки, тому що вона має неймовірно потужне технічне оснащення, яке багато разів перевершує таке в консолях нинішнього покоління, випущених багато років назад. Як запевняє розробник, нова PS5 буквально змусить всіх кричати від захвату за рахунок того якості відеоігор, яке вона зможе забезпечити всім нужденним в такому. Гравці можуть розраховувати на реалістичну графіку, а разом з тим на дуже високий рівень деталізації, при якому відеоігри виявляться не відрізнятись від картинки в реальному світі, але звичайно ж тільки при належних зусиллях розробників.

 

Крім того, як повідомив розробник, ігрова приставка Sony PlayStation 5 отримає окреме технічне оснащення, призначене спеціально для забезпечення роботи системи трасування променів в режимі реального часу. За рахунок цього геймери можуть розраховувати на максимально ефектне і привабливе освітлення, яке абсолютно точно навряд чи зможе когось порадувати. Вся ця ситуація вигідна не тільки користувачам PS5, які зможуть отримати нові відчуття від занурення в ігровий процес, але ще і розробникам, так як вони перестануть упиратися в якийсь стелю при створенні відеоігор, що, в свою чергу, дозволить реалізувати безліч різних ідеї і задумів , які є у творців ігор.

Очікується, що офіційна презентація ігрової приставки Sony PlayStation 5 відбудеться вже в найближчі кілька місяців, а в грудні вона повинна надійти в продаж, ставши доступною для покупки по всьому світу, в тому числі в Україні, Європі, США та інших країнах. За попередніми даними, купити PS5 стане можливим за $ 500, тобто її покупка обійдеться в дуже навіть велику за сучасними мірками суму грошей, але вона виявиться в рази нижче, ніж за ігрових комп’ютерах з аналогічним технічним оснащенням.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.