iPhone 12 отримає збільшений акумулятор і камеру на 64 Мпікс

Американський блогер Філіп Корой спільно з редактором сайту XDA Максом Вайнбахом поділилися деякими подробицями про майбутні пристрої Apple, які вийдуть у 2020 році.

Філіп розповів про нові гаджети та операційні системи на своєму YouTube-каналі EverythingApplePro.

За даними інсайдерів, Apple відмовилася від офлайн-презентації нових продуктів у березні та замість цього розповість про пристрої в прес-релізах. Блогер очікує, що компанія випустить iPad Pro з оновленим блоком камер і датчиком ToF, пошукові трекери AirTags і iPhone 9 в кінці березня.

Крім цього, Макс Вайнбах поділився інформацією про те, що Apple тестує прототипи iPhone 12 з основною камерою Sony на 64 Мпікс і функцією нічної зйомки з усіх об’єктивів. Також, виробник поліпшить технологію Smart HDR, яка об’єднує 9 знімків в 1 зображенні. Ймовірно, нова технологія отримає назву Smart XDR. Також, Вайнбах повідомляє, що iPhone 12 Pro Max отримає акумулятор на 4400 мАг. Таке збільшення може бути обумовлено підвищенням частоти оновлення зображення на дисплеї до 120 Гц і підтримкою мереж 5G.

Один зі співробітників американського оператора зв’язку Verizon також розповів інсайдерам про те, що компанія веде переговори з Apple про випуск iPhone 12 Pro в ексклюзивному червоному кольорі, який буде доступний тільки у Verizon.

Нарешті, Apple змінить дизайн програми “Ваш телефон” і дозволить приховувати вікно з вхідним дзвінком. Блогер зазначає, що великих змін від нових операційних систем очікувати не варто.

Крім того, інсайдери підтвердили попередні чутки про те, що Apple випустить iPad, iPad mini, 12,9-дюймовий iPad Pro, 14-дюймовий MacBook Pro, 16-дюймовий MacBook Pro і iMac Pro з дисплеями mini-LED в кінці 2020 року.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.