OPPO Find X2 Pro Lamborghini Edition: дизайн в стилі Lamborghini Aventador SVJ

6 березня Oppo провела презентацію, на якій показали лінійку смартфонів OPPO Find X2 і Oppo Watch – перший розумний годинник бренду. Крім звичайних версій смартфонів, у продаж надійде OPPO Find X2 Pro Lamborghini Edition.

Головна відмінна риса Lamborghini Edition – дизайн, розроблений спільно з італійським виробником люксових автомобілів Lamborghini. При створенні пристрою виробник надихався суперкаром Lamborghini Aventador SVJ.

Телефон виконаний в чорному кольорі. Корпус зроблений з вуглецевого волокна і має ребристу текстуру. На задній кришці розмістили логотип Lamborghini. Ще одна фішка девайса – комплект поставки, який включає сам смартфон, а також фірмові TWS-навушники, захисний чохол, автомобільний зарядний пристрій, USB-кабель і зарядний адаптер, все виконано в єдиному стилі. 

Начинка у телефон ідентична стандартному OPPO Find X2 Pro. Ціна Lamborghini Edition –  1876 доларів. У Китаї продажі почнуться 24 березня. Це не перший раз, коли Oppo співпрацює з Lamborghini. У 2018 році компанія спільно з італійським виробником  випустила  елітну версію першого Oppo Find X. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.