Sony обрушить світову ціну PlayStation 4 в декілька разів

Щоб грати у відеоігри необхідно мати електронний пристрій, який дозволить все це робити, а якщо такого немає, то і насолоджуватися відеоіграми жодним чином не вийде. Звичайно, грати можна навіть на смартфонах і смарт-годинах, проте стоять всі такі електронні пристрої досить багато, та й не всім подобається грати на маленькому екрані. В такому випадку на допомогу приходять стаціонарні ігрові приставки, тобто без вбудованої в них акумуляторної батареї і екрану, а є найвідомішою і популярною серед усіх таких Sony PlayStation 4, яка вийшла ще в кінці 2013 року. З тих самих пір вона встигли знайти неймовірну популярність і поширеність, так як її реалізували накладом у більш ніж 105 млн штук.

Проте, час іде, а разом з ним застаріває і ця ігрова приставка, яка з кожним днем ​​стає все менш привабливою, адже її технічного оснащення вже недостатньо для відтворення сучасної графіки, а тим більше для повноцінної роботи з дозволом 4K UHD. Через цю причини, а також через прийдешнього виходу на ринок консолі нового покоління, попит на доступну зараз у продажу PS4 вкрай сильно скорочується з кожним днем, тобто все менше і менше людей її собі купують. Вся ця ситуація вже досягла критичного рівня, тому незабаром купити Sony PlayStation 4 стане можливим на набагато більш привабливих і вигідних умовах, ніж зараз, в даний час.

 

За словами відомого галузевого аналітика Майка Пактер, вже зовсім скоро купити консоль PS4 можна буде без зайвих складнощів і обмежень в два рази дешевше, ніж зараз, в даний час. Експерт запевняє, що заради продовження життєвого циклу своєї ігрової приставки японська корпорації обрушить вартість доступною зараз у продажу моделі, зробивши її набагато дешевше і доступніше, ніж будь-коли раніше. В такому випадку купити її виявиться можливо не за $ 400, за скільки її реалізують в даний час, а всього-на-всього за $ 200. При такому ціннику, що напевно всім очевидно, її собі захоче купити максимально широке коло людей, і максимально широке коло людей це зробить.

Очевидно, якщо якщо ігрова приставка Sony PlayStation 4 впаде в ціні, то дешевше стануть і різні аксесуари для неї, а разом з тим і відеоігри, завдяки чому всі вони виявляться ще більш доступними і дешевими, ніж в даний час. Галузевий експерт не уточнює, коли саме обрушиться світова ціна даної консолі, однак, за його словами, це станеться вже в недалекому майбутньому, тобто чекати цього самого моменту занадто довго абсолютно точно гарантовано не доведеться. Очікується, що консоль PS4 буде залишатися актуальною щонайменше до середини 2021 року, а потім, після цього, її можуть зняти з виробництва і припинити продаж, нехай, можливо, цього і не станеться до 2022 року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.