realme Band: конкурент фітнес-браслету Xiaomi

Крім смартфонів realme 6 і 6 Pro, молодий бренд представив перший у своєму асортименті фітнес-браслет – realme Band.

Модель оснащується 0,96-дюймовим кольоровим дисплеєм, який відображає повідомлення зі смартфона і дозволяє налаштовувати циферблати, база яких буде поповнюватися з оновленнями. Матриця не визначає натискання, для управління є сенсорна кнопка.

Фітнес-функції realme Band полягають у відстеженні дев’яти видів фізичних вправ: йоги, бігу, занять на велотренажері, крикету, ходьби, хайкінга, альпінізму, їзди на велосипеді та силових тренувань. На внутрішній стороні корпусу присутній оптичний датчик серцевого ритму, що вимірює пульс кожні п’ять хвилин цілодобово. 

realme Band вміють нагадувати про необхідність прогулятися після довгого сидіння на місці, відстежувати якість сну, показувати прогноз погоди і розблокувати смартфон без пароля за допомогою Android Smart Lock.

Вага браслета становить 20 г, він заряджається за допомогою вбудованого USB-порту. Корпус захищений від пилу і вологи за стандартом IP68. Акумулятора на 90 мАг повинно вистачити на 10 днів роботи при постійному відстеженні пульсу.

Перша партія realme Band вже доступна для придбання в Індії за ціною 1499 рупій (~ 20 доларів), повноцінні продажі стартують 9 березня. Забарвлень браслета три: чорний, зелений та фірмовий жовтий. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.