Oppo Find X2 Pro очолив рейтинг DxOMark

6 березня компанія Oppo презентувала два нових флагманських смартфона: Oppo Find X2 і Find X2 Pro. Фахівці лабораторії DxOMark вже  опублікували підсумки тестів основної камери Find X2 Pro. Тести проводилися на прошивці, яка стане доступна користувачам у квітні.

Телефон набрав 134 бали за якість фото і 104 бали за відео, а загальний результат склав 124 бали. Новий смартфон Oppo очолив рейтинг камерофонів разом із Xiaomi Mi 10 Pro, у якого аналогічний результат.

Фахівці відзначили, що камера девайса продемонструвала чудову якість фото і відео практично при будь-яких умовах освітленості. Також, похвалили автофокус, який працював швидко і надійно як для фотозйомки, так і для відеозйомки. Крім того, телефон має відмінну систему стабілізації, що забезпечує плавність кадрів під час запису відео.

Хороша експозиція і відмінний динамічний діапазон, чудова передача кольору, точний баланс білого і якісні ультраширокі знімки, все це може запропонувати камера Oppo Find X2 Pro. Однак, у дуже темних сценах з’являються незначні шуми, а контрастність знижується. Xiaomi Mi 10 Pro в таких випадках дає якісніші фото, додали тестери. 

Find X2 Pro оснащений трьома камерами з основним датчиком на 48 Мп. Допомагають йому 48-мегапіксельний надширококутний об’єктив і телевик на 13 Мп. Є 60-кратний цифровий і 10-кратним гібридний зум. Нагадаємо – раніше на адресу DxOMark посипалися звинувачення в нечесності. Лабораторія нібито бере з виробників по 100 000 євро за огляд камер смартфонів, при цьому в підсумкових тестах публікуються тільки обрані знімки і записи.
Подробнее на rozetked: https://rozetked.me/news/9986-oppo-find-x2-pro-vozglavil-reyting-dxomark-vmeste-s-xiaomi-mi-10-pro Find X2 Pro оснащений трьома камерами з основним датчиком на 48 Мп. Допомагають йому 48-мегапіксельний надширококутний об’єктив і телевик на 13 Мп. Є 60-кратний цифровий і 10-кратний гібридний зум.

Нагадаємо – раніше на адресу DxOMark посипалися звинувачення в нечесності. Лабораторія нібито бере з виробників по 100 000 євро за огляд камер смартфонів, при цьому в підсумкових тестах публікуються тільки обрані знімки і записи.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.