Apple випустить в цьому році MacBook Pro з діагоналлю 14 дюймів

Компанія Apple в цьому році представить MacBook Pro з діагоналлю екрана 14,1 дюймів, матрицею miniLED і новими ножичними перемикачами Magic Keyboard. Про це повідомив аналітик Мінг-Чі Куо у своїй замітці для інвесторів.

Раніше Куо відзначав, що Apple протягом двох-трьох наступних років випустить близько шести нових пристроїв із дисплеями типу miniLED. Однак, нова замітка натякає – виробник йде з випередженням графіка і пристрої вийдуть уже в 2020 році.

14,1-дюймовий MacBook Pro прийде на зміну 13-дюймової моделі. У минулому році Apple пішла по такому ж шляху і замінила 15-дюймовий MacBook Pro на 16-дюймову версію.

Крім ноутбука на 14,1 дюймів, купертіновці повинні представити в перебігу 2020 року оновлений MacBook Pro 16″ та iMac Pro з діагоналлю дисплея 27 дюймів. Також, покупців чекає нова лінійка планшетів, а саме 12,9-дюймовий iPad Pro, 10,2- дюймовий iPad і 7,9-дюймовий iPad mini. Усі девайси отримають miniLED-матриці.

Мінг-Чі Куо не називає конкретних дат виходу нових пристроїв Apple, але повідомляє, що iMac Pro буде представлений у четвертому кварталі 2020 року. Очікується, що Apple вперше з 2017 року оновить дизайн своїх моноблоків.

Аналітик додав – плани Apple по випуску нових продуктів не будуть порушені спалахом коронавируса в Китаї. На початку лютого Куо передрікав компанії проблеми з виробництвом і постачаннями iPhone. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.