Xiaomi заплатить гроші всім власникам смартфонів Mi і Redmi

Одним з найбільших і найвідоміших виробників мобільних пристроїв серед усіх існуючих є Xiaomi, яка створює і випускає безліч найрізноманітніших електронних гаджетів, але найбільшою популярністю користуються звичайно ж саме її фірмові смартфони. Сьогодні, 4 березня 2020 року, стало відомо про те, що даний виробник електроніки заплатить гроші всім власникам смартфонів Mi і Redmi, а отримати грошову винагороду може абсолютно кожна людина, яка цього так і зовсім забажає. Все це стало можливим за рахунок запуску спеціального фірмового сервісу, що дозволяє легко і просто отримати певну суму грошей, а потім витратити її на покупку будь-яких фірмових електронних пристроїв, причому не обов’язково саме смартфонів.

Компанія Xiaomi, будучи одним з найпоширеніших брендів в світі, вважає за необхідне вирішити таку проблему, при якій у користувачів просто немає грошей на те, щоб купити собі її фірмові гаджети. Тепер кожна людина, навіть якщо зарплата або стипендія ще нескоро, може запросто дістати гроші у тимчасове користування і витратити їх на покупку будь-яких фірмових електронних пристроїв, доступних для покупки в фірмових торгових точках і в офіційному онлайн-магазині. Нічого подібного користувачам продукції даного виробника ніколи не пропонували, але тепер все інакше. Судячи з усього, бренд з Китаю хоче боротися за кожного клієнта, маючи намір стати якомога більш відомим і поширеним.

Нова програма, в рамках якої користувачам виплачують кошти, називається Xiaomi Mi Credit, а дозволяє вона отримати в борг певну суму в розмірі від $ 70 до $ 1400, залежно від запитів і рівня доходу. Вкрай важливо, що кошти будуть надані в користування на термін до двох місяців без будь-яких відсотків. Згідно із задумом китайської корпорації, користувач отримує схвалення на певний ліміт кредиту, після чого він відвідує будь-який офіційний магазин Xiaomi, або ж оформляє замовлення з використанням інтернет-магазину, і оплачує кредитними грошима будь-які товари, в тому числі смартфони, планшети, навушники, електросамокати і інші пристрої з доступних у продажу.

Потім, після цього, він отримує можливість повноцінно використовувати всі куплені пристрої без зайвих складнощів, а заплатити за них можна буде через якийсь час. Якщо зробити це протягом двох місяців, нічого доплачувати потім зовсім точно гарантовано не доведеться, тому що ніяких відсотків не буде. В даний час сервіс Mi Credit, в рамках якого компанія Xiaomi платить гроші всім власникам смартфонів, працює виключно в Китаї і Індії, проте вже в цьому 2020 році його планується зробити доступним за межами цих країн, тому, найімовірніше, вже через кілька місяців все користувачі зможуть легко і просто отримувати гроші від китайської корпорації на покупку її фірмової продукції з самих різних категорій.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.