Смартфони Xiaomi Redmi 9 і Redmi Note 9 скоро в Україні

В даний час на ринку можна зустріти вкрай багато різних моделей мобільних пристроїв з різних цінових категорій, але через обмежені доходів більшості покупців найбільшим попитом користуються саме недорогі моделі з початкової цінової категорії. У продажу подібних моделей зараз можна зустріти більш ніж достатньо, проте вже незабаром на полиці магазинів надійдуть такі довгоочікуваними покупцями новинки, як Xiaomi Redmi 9 і Redmi Note 9, причому останній також виявиться доступний в Pro-версії. Всі ці мобільні пристрої з початкової цінової категорії, коштувати які повинні не більше $ 300, стане можливим купити в Україні вже в березні цього року.

Подібна можливість, звичайно, буде не тільки у жителів України, а й у громадян інших держав. Як стало відомо від інсайдера @xiaomishka, в базі даних ЕАЕ для законного ввезення електроніку на українську територію були виявлені такі моделі смартфонів, як M2003J6B2G, M2003J6A2G і M2003J6A1G. Під подібними позначеннями, як стверджується, ховаються моделі Redmi 9, Redmi Note 9 і Redmi Note 9 Pro відповідно, купити все з яких стане можливим вже в березні цього року, незабаром після їх офіційної презентації. Новинки отримають передове технічне оснащення щодо своєї цінової категорії, стильний зовнішній вигляд, а також, крім того, цілу масу інших приємних особливостей.

 

Крім того, в базі даних знаходиться ще один смартфон Xiaomi, який буквально днями також з’явився в базі даних ЄЕК. Він має модельний номер M2002F4LG, але що саме це за смартфон, на жаль, поки що невідомо. Видання itpedia.com.ua вважає, що мова йде про моделі Redmi 9A, яка стане найдоступнішим мобільним пристроєм китайської корпорації в цьому році, обходячись буквально в $ 110. Очікується, що всі чотири нові телефони від даного виробника отримають інтерфейс USB Type-C, а також повноцінний окремий 3,5 мм роз’єм для підключення навушників і будь-яких інших інших музичних пристроїв. Втім, якщо і ще дещо, ніж зможуть похвалитися нові смартфони.

Очікується, що бюджетні моделі Xiaomi Redmi 9 і Redmi Note 9 (включаючи модель Pro) отримають чіп NFC, тому за допомогою цих смартфонів стане можливим легко і просто оплачувати покупки в магазинах, а також, крім того, платити за проїзд в громадському транспорті, про ніж ще не так давно не доводилося навіть і мріяти. Робити все це стане можливим з використанням платіжної системи Google Pay, а також будь-який інший на розсуд власника мобільного пристрою. Залишилося тільки дочекатися анонса всіх чотирьох цих новинок, а відбудеться такий, найімовірніше, вже в першій половині березня, тоді як ближче до середини місяця всі новинки стануть доступні для покупки.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.