Перший рендер планшета Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Сайт AndroidHeadlines поділився першим рендером середньобюджетного планшета Samsung Galaxy Tab S6 Lite. Як зрозуміло з назви, це молодша версія флагманської моделі Galaxy Tab S6, представленої у кінці липня 2019 року.

Автор AndroidHeadlines передбачає, що новинка запозичить у старшої версії систему бездротової зарядки стилуса: він досить товстий, а значить, не поміститься всередину корпусу. У Galaxy Tab S6 на тильній стороні передбачена виїмка з магнітними коннекторами.

Характеристики Samsung Galaxy Tab S6 Lite наступні: 4 ГБ оперативної пам’яті в парі з Exynos 9611, 64 або 128 ГБ накопичувача, Android 10 «з коробки». Інформації про дисплей поки немає.

Презентація новинки відбудеться «найближчим часом». Швидше за все, компанія просто опублікує прес-реліз, а не стане чекати окремий захід для анонса.

Samsung Galaxy Tab S6 комплектується 10,5-дюймовим екраном AMOLED, чіпсетом Snapdragon 855 з 6 або 8 Гб оперативної пам’яті, акумулятором на 7040 мАг і подвійною тильною камерою. У планшет вбудовані чотири стереодинаміки AKG і підекранний дактилоскопічний сенсор.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.