Рендери Samsung Galaxy A41 і специфікації Galaxy A11

Індійські ресурси Pricebaba і 91mobiles практично одночасно оприлюднили інформацію про два прийдешні смартфони Samsung: Galaxy A11 і Galaxy A41.

Samsung Galaxy A11

91mobiles і тіпстер Ішан Агарвал поділилися специфікаціями бюджетного Galaxy A11. Модель буде продаватися в Індії під номером SM-A115 з 6,4-дюймовим дисплеєм LCD і потрійною основною камерою (головний сенсор – 13-мегапіксельний). Фронтальна камера отримає датчик на 8 Мп. Ємність акумулятора – 4000 мАг, попередньо встановлена операційна система – Android 10 з One UI.

Samsung Galaxy A41

Сайт Pricebaba спільно з відомим інсайдером OnLeaks опублікував якісні CAD-рендери смартфона Galaxy A41, а також підтвердив деякі ключові характеристики. Дисплей пристрою діагоналлю 6-6,1 дюйма виявиться формату Infinity-U, тобто, з каплевидним вирізом. Тильна сторона відзначиться прямокутним блоком камери з трьома вертикально розташованими сенсорами, а також геометричним патерном на кришці.

OnLeaks підтверджує, що розширення основного фотодатчика складе 48 Мп. Сканера відбитків пальців на зображеннях не представлено: імовірно, він сховається під дисплеєм. Кнопки управління розташовані на правій грані, знизу є USB Type-C, джек для навушників і динамік. Габарити смартфона – 150 × 70 × 7,9 мм.

Передбачається, що Galaxy A41 – це модель SM-A415F, недавно з’явилася в базі GeekBench. За даними сайту, смартфон оснащується MediaTek Helio P65 з 4 ГБ ОЗУ і Android 10 «на борту». Ємність акумулятора складе 3500 мАг.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.