Samsung Galaxy S10 впав в ціні до рекодно низького рівня

Зараз на ринку можна зустріти вкрай багато різних електронних пристроїв топового рівня, а вже незабаром їх стане ще більше, тому що в найближчі кілька місяців вийде більше сотні нових телефонів з самих різних цінових категорій. Втім, все це зовсім не означає, що випущені в 2019 році моделі застаріли, тому що це далеко не так. Сьогодні, 28 лютого 2020 року, стало відомо про те, що флагманський телефон Samsung Galaxy S10, який став доступний для покупки всім бажаючим в березні минулого року, тобто менш ніж дванадцять місяців назад, можна «взяти» набагато дешевше, ніж на старті продажів . Десятки російських магазинів пропонують його купити на набагато більш вигідних умовах, ніж раніше.

В ході дослідження цін на електроніку в Україні видання tehnofan.com.ua зуміло з’ясувати, що флагман Samsung Galaxy S10, оснащений за останнім словом техніки, тепер можна купити вже не за 28 200 гривень, за скільки його продавали на старті продажів, а всього-на-всього за :  15 043 гривень. За приблизно такою ціною його продають багато торгові точки на українській території, дозволяючи тим самим стати його власниками. На вибір пропонують білу, чорну, червону, зелену і синю забарвлення, тому вибрати дійсно є з чого. Смартфон доступний у версії з 8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті, однак обсяг вільного простору можна легко і просто збільшити, встановивши в цей флагман карту пам’яті microSD, а її обсяг може досягати значення в 1 ТБ.

Смартфон топового рівня в особі Galaxy S10 від південнокорейської корпорації Samsung оснащений 6,1-дюймовим Dynamic AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 3040 на 1440 пікселів (Quad HD +), восьмиядерна процесором Exynos 9820 з тактовою частотою 2,73 ГГц, графікою Mali-G76 MP12, 8 Гб оперативної пам’яті і 128 ГБ ПЗУ, підтримкою одночасної роботи відразу з двома SIM-картами, загартованим склом Corning Gorilla Glass 6, потрійний основний (12 Мп + 12 Мп + 16 Мп) і 10 Мп фронтальною камерами, а також, крім усього іншого, акумуляторною батареєю ємністю 3400 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки Fast Charge потужністю 15 Вт. Мається на цьому флагмані сумісність і з реверсивної бездротовою зарядкою потужністю 9 Вт.

За рахунок реверсивної зарядки по Qi можна, наприклад, заряджати бездротові навушники з підтримкою такого способу зарядки, або ж інші електронні пристрої. Телефон володіє інтерфейсами Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE, GLONASS, а також безліччю інших, в тому числі NFC. Розміри корпусу смартфона становлять 149.9 x 70.4 x 7.8 мм, тоді як важить цей апарат всього-на-всього 157 грамів, тобто дуже і дуже мало. Сканер відбитків пальців в цьому флагмані вбудований в екран, а працює він за рахунок технології ультразвуку. Не так давно цей апарат топового рівня оновили до операційної системи Android 10 у вигляді прошивки One UI 2.0, тому всі, хто його собі куплять, отримають доступ до передового ПО.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.