Бюджетні смартфони Xiaomi Redmi 9 і Redmi Note 9 здивують своїми характеристиками

У першому кварталі 2020 року на ринок повинні були випустити десятки нових моделей мобільних пристроїв бюджетного рівня, однак все такі плани пішли під укіс через коронавируса, який не дозволяє компаніям повноцінно анонсувати свої новинки, а потім запустити його у продаж. Цьому заважає буквально все, починаючи з проблем виробництва і закінчуючи забороною на проведення публічних заходів з метою недопущення поширення смертельного захворювання, хоча від нього вже створена вакцина. Презентацію недорогих телефонів Xiaomi Redmi 9 і Redmi Note 9 планувалося провести в першій половині лютого, однак такі плани компанія-виробник відклала до кращих часів, коли ситуація в повній мірі нормалізується.

Втім, навіть не дивлячись на відсутність повноцінного анонсу, від інсайдерів з китайської соцмережі Weibo вже відомо про те, чим саме всіх покупців зможуть порадувати недорогі смартфони Redmi 9 і Redmi Note 9, оснащені за останнім словом техніки щодо своєї цінової категорії. Стверджується, що компанія-виробник Xiaomi постаралася зробити все заради того, щоб якомога ширше коло людей залишився задоволений новинками. Вони побудовані на базі восьмиядерного процесора Qualcomm Snapdragon, однак про які саме моделях процесорів йдеться поки що невідомо, але розраховувати на підтримку такими мереж 5G абсолютно точно не варто.

Для підзарядки бюджетників буде використовуватися інтерфейс USB Type-C, причому нікуди не пропаде і звичний всім 3,5 мм роз’єм, призначений який для підключення навушників і інших електронних пристроїв музичного типу. Корпус смартфонів Xiaomi Redmi 9 і Redmi Note 9 виявиться виконаний із загартованого надміцного скла Corning Gorilla Glass 5, а всередині такого виявиться каркас зі сталі, щоб мобільний пристрій залишалося максимально міцним. Підтримку бездротової зарядки ці телефони не отримають, але зате вони точно зможуть заряджатися з використанням технології швидкої зарядки потужністю не менше 20 Вт, тому процес зарядки виявиться досить швидким.

Модель Redmi 9 отримає потрійну основну камеру, тоді як в Redmi Note 9 вона виявиться четверний, тому і фотографії цей апарат повинен буде робити більш вражаючі за якістю і деталізації. Втім, отримає новинка і дещо ще, що гарантовано всіх порадує. Як стало відомо, обидва цих мобільних пристроях з початкової цінової категорії на рівні $ 200 зможуть похвалитися повноцінним чіпом NFC, а дозволить такій легко і просто проводити оплату покупок в магазинах, а також розплачуватися в різних закладах, використовуючи платіжну систему Google Pay або її аналог. Зустріти таку особливість в настільки доступних за ціною телефонах чи хтось взагалі очікує, тому китайська корпорація Xiaomi в цьому плані всіх гарантовано дуже сильно здивує.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.