Представлений Realme Band, «вбивця» Xiaomi Mi Band 4

В даний час на ринку можна зустріти неймовірно багато самих різних спортивних браслетів з різних цінових категорій, починаючи з вкрай дешевих і закінчуючи вкрай дорогими, обходяться які в дуже великі суми грошей. Найбільш просунутим наручним гаджетом є Xiaomi Mi Band 4, який би випущений влітку 2019 року. Втім, нехай даний трекер зараз і вважається кращим, але вже зовсім скоро все зміниться, про що стало відомо сьогодні, 24 лютого 2020 року, тому що лічені години назад в Індії відбувся анонс трекера Realme Band, оснащеного за останнім словом техніки і технологій. Новинка у всіх аспектах перевершує свого конкурента.

За словами компанії-виробника, вона проведе повноцінну презентацію свого спортивного браслета вже 5 березня 2020 року, але громадськості в ходячи минулого заходу показали зображення новинки, що проливає світло на те, як саме вона виглядає. Фітнес-трекер Realme Band, як можна легко помітити на зображенні, оснащений великим кольоровим екраном, під яким знайшлося місце для невеликої кнопки сенсорного типу. Сам браслета є нерозбірним, проте до нього можна пристебнути різні ремінці, використовуючи спеціальне кріплення з фірмовим механізмом. Судячи з усього, корпус фітнес-трекера виконаний з металу, а лицьова частина виготовлена ​​із загартованого скла, на яке нанесено олеофобним покриття для запобігання появи відбитків пальців.

Усередині браслета звичайно ж знаходиться акумуляторна батарея, а її зарядка відбувається за допомогою магнітного кріплення на тильній частині корпусу, причому витягувати сам трекер з ремінця не потрібно, що є вкрай великою перевагою перед Xiaomi Mi Band 4. Щоб наручний гаджет не злетів з руки він оснащений повноцінної застібкою на ремінці, ніж наручний гаджет від китайської корпорації Xiaomi похвалитися також, на жаль, не в змозі. Очікується, що Realme Band оснащений модулем Bluetooth 5.0 LE для підключення до смартфонів на базі Android і iOS, тому з використанням цього наручного гаджета ніяких проблем не виникне навіть у користувачів iPhone.

За якою ціною будуть продавати новий фітнес-трекер поки що невідомо, проте, найімовірніше, приблизно за 32 доллара, тобто новий наручний гаджет виявиться в одній ціновій категорії з Xiaomi Mi Band 4, отримавши при цьому OLED-екран і інші приємні особливості , можливо навіть захист від води за стандартом IP68 з можливістю занурення під воду на глибину до 50 метрів. З використанням цього наручного гаджета виявиться можливість підчитують фізичну активність, використовувати моніторинг сну і стану серця, отримувати повідомлення з телефону, відстежувати стан кисню в крові, а також використовувати безліч інших можливостей. Всі подробиці на цей рахунок розкриють вже 5 березня, тобто зовсім скоро.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.