Завод, де збирають Samsung Galaxy Z Flip, тимчасово закритий через коронавірус

Компанія Samsung Electronics підтвердила перший випадок зараження коронавірусом COVID-19 на своєму заводі з виробництва мобільної техніки у південнокорейському місті Кумі. Про це пише новинне агентство Reuters.

Підприємство закрили до 25 лютого, а співробітників, які мали близький контакт із зараженим, помістили під спостереження лікарів. Завод Samsung в Кумі виробляє невелику кількість смартфонів для внутрішнього ринку. Зокрема, на фабриці  збирають гнучкий Galaxy Z Flip.

Основні потужності Samsung зосереджені в Індії і В’єтнамі. Закриття заводу в Кумі не позначиться на поставках. Інші виробництва компанії у Південній Кореї будуть працювати і далі, заявили в Samsung.

Кумі є великим промисловим центром і знаходиться недалеко від міста Тегу, де стався спалах коронавіруса в Південній Кореї. 22 лютого влада країни заявили про 433 випадки зараження.

За даними інтерактивної карти станом на 23 лютого кількість інфікованих коронавірусом по всьому світу складає 78 823 особи. Загинуло 2462 пацієнта. Видужали – 23 319 осіб. З підозрою на наявність вірусу -3363 людини.

Раніше через коронавірус була скасована одна з найбільших у світі виставок мобільної індустрії Mobile World Congress.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.