Sony PlayStation 5 «порвала» PlayStation 4

Доступних зараз у продажу моделей ігрових консолей не надто багато, проте вже незабаром їх стане відчутно більше, тому що на полиці магазинів надійдуть моделі нового покоління, оснащені за останнім словом техніки. Сьогодні, 21 лютого 2020 року, стало відомо про те, чим саме всіх людей в світі зможе приємно порадувати така нова ігрова приставка, як Sony PlayStation 5. Їй приписують передове технічне оснащення, за рахунок якого їй буде під силу забезпечувати запуск ігор в нативному дозволі 4K UHD (3840 на 2160 пікселів) при частоті 60 кадрів в секунду або навіть більш високому. Крім того, новинка отримає підтримку шолом віртуальної реальності нового покоління, називатися який, найімовірніше, буде PS VR 2.

Сьогодні, 21 лютого 2020 року, стало однозначно і достовірно відомо про те, що ігрова консоль PlayStation 5 повною мірою «порвала» PlayStation 4, забезпечивши значно вищу продуктивність і ряд інших переваг. Як повідомило видання Tidux, яке славиться точними і достовірними «сливами» інформації, нова консоль в особі PS5 виявиться могутніше за свою попередницю в 7 – 8 разів, тобто вона буде набагато продуктивнішою. Доступна зараз у продажу PS4 вийшла ще в кінці 2013 року, і з тих самих пір технічне оснащення зробило крок далеко вперед, опинившись набагато більш продуктивним у всіх відносинах. Повідомляється, що ця застаріла консоль забезпечує продуктивність на рівні всього 1,8 терафлопса.

 

У той же час нова Sony PlayStation 5 зможе похвалитися потужністю на рівні 14 терафлопс, запевняє джерело. Такий продуктивності з запасом виявиться досить для того, щоб працювати з іграми в дозволі 4K UHD і запускати їх з частотою 60 кадрів в секунду. Такий стандарт деталізації і частоти кадрів виявиться нормою для ігрової індустрії після виходу консолей наступного покоління, однією з яких і виявиться PS5. Виходячи з цього очевидно, що нова консоль в повній мірі «порвала» доступну зараз у продажу свою попередницю, надаючи геймерам і розробникам набагато більше можливостей. Зараз лише деякі ігрові комп’ютери можуть похвалитися такою великою продуктивністю.

Повідомляється, що доступна в даний час у продажу ігрова приставка Xbox One X, яка вийшла ще в 2017 році, забезпечує продуктивність на рівні 6 терафлопс, тобто нова консоль від японської корпорації виявиться могутніше більш ніж в два рази, що гарантовано порадує всіх бажаючих її собі купити, адже чим вищою буде якість графіки і чим вище виявиться частота кадрів, тим приємніше виявиться грати у відеоігри. Очікується, що повноцінна офіційна презентація ігрової приставки Sony PlayStation 5 відбудеться вже в найближчі кілька тижнів, тоді як її продажі повинні початися в кінці цього року за орієнтовною ціною на рівні $ 500 . За рахунок такої вартості новинка вкрай швидко зможе стати хітом.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.