Смартфон-комп’ютер Nebulus працює на Windows 10 і сумісний з Android

Компанія Emperion анонсувала незвичайний смартфон-комп’ютер Nebulus, який працює на кастомізованій Windows 10 on ARM. За словами виробника, девайс розроблений у співпраці з Microsoft.

Основа Nebulus – розігнаний процесор Qualcomm Snapdragon 845 з 8 ГБ оперативної пам’яті. Пристрій підтримує карти пам’яті об’ємом до 2 ТБ і має акумулятор на 6000 мАг. На задній стороні корпусу встановлена ​​подвійна 13-мегапіксельна камера.

Смартфон можна використовувати як повноцінний ПК, підключивши його до монітора або телевізора через кабель USB або по бездротовому зв’язку, запевняють в Emperion. Заявлена ​​підтримка всіх десктопних додатків для Windows і сумісність з Android-додатками без емуляторів.

На даний момент у Nebulus є один істотний недолік – по ньому можна здійснювати дзвінки, підтримується тільки передача даних. Виробник рекомендує використовувати для зв’язку програми на кшталт Skype і Viber. Є підтримка стільникового стандарту LTE.

Вартість Emperion Nebulus за попереднім замовленням у Великобританії складе 549 фунтів (~ 716 доларів) . Поки у виробника навіть немає власного веб-сайту, не представлено і жодного реального фото пристрою, тому, наскільки його наміри серйозні, неясно.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.