Samsung Galaxy Z Flip не пройшов тест на потрапляння всередину дрібного пилу

Фахівці iFixit перевірили гнучкий смартфон Samsung Galaxy Z Flip на стійкість до дрібного пилу і на ремонтопридатність. Незважаючи на те, що Samsung встановила у складаний механізм спеціальні щітки, пил потрапляє всередину девайса і може вивести його з ладу.

Для тестування експерти використовували дрібний порошок фіолетового кольору. Смартфон помістили в прозорий пакет, після чого засипали порошком і струснули. Під час розбирання Galaxy Z Flip з’ясувалося – дрібний пил може потрапити в шарнір телефону, причому у великих кількостях. 

Що примітно, друковані плати телефону покриті водовідштовхувальним шаром, хоча захист від води і пилу не заявлена ​​офіційно. 

Верхній шар захисного покриття дисплея зроблений з пластику, середній шар скляний. Покриття легко дряпається. Крім того, заміна батарей надмірно скрутна, а шарнір з часом зношується навіть без впливу пилу.

У iFixit додали, що даний тест не варто сприймати як вирок Samsung Galaxy Z Flip. Імовірно, шарнірні щітки призначені не для дрібного пилу, яку використовували тестери, а для більшого сміття.

Що стосується ремонтопридатності Galaxy Z Flip – новинка отримала 2 бали з 10. Раніше iFixit поставила найнижчу оцінку ремонтопридатності гнучкому Motorola Razr. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.