Смарт браслет Xiaomi Mi Band 5 порадує всіх користувачів своїми можливостями

Попит на переносну електроніку в останні роки росте з рекордною швидкістю, а відбувається це в першу чергу через те, що все більше і більше людей бачать сенс в тому, щоб використовувати такого роду наручні гаджети на постійній основі. На ринку зараз можна зустріти відразу кілька відмінних трекерів, призначених для підрахунку фізичної активності, проте незабаром вийде по-справжньому кращий спортивний браслет з усіх існуючих, а виявиться таким Xiaomi Mi Band 5. Сьогодні 20 лютого 2020 року, в мережі з’явилися подробиці про те , чим саме він зможе приємно порадувати всіх людей, які чекають його анонса і запуску в продаж. Новинка дійсно запропонує покупцям саме те, про що багато давним-давно мріють.

За наявними зараз даними, за створення цього трекера відповідає компанія Huami, тобто дочірній бренд Xiaomi, який працював над усіма моделями Mi Band, починаючи з самого першого покоління. Новий фітнес-браслет в особі Xiaomi Mi Band 5 отримає кольоровий сенсорний 1,2-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю 320 на 160 пікселів, а прикритий від фізичного впливу він виявиться загартованим склом, що володіє неймовірно високим запасом міцності. Само собою, що у цього скла буде олеофобним покриття, тому стане можливим легко і просто очищати його від відбитків пальців і забруднень. Ємність акумуляторної батареї браслета складе 150 мАг, проте в кінцевому підсумку її можуть збільшити, щоб забезпечити стабільні 20 днів автономної роботи без підзарядки.

На відміну від всіх своїх попередників, новий спортивний браслет в особі Xiaomi Mi Band 5 отримає абсолютно новий спосіб зарядки. Якщо в доступних зараз у продажу моделях доведеться використовувати для виконання такої процедури допоміжне зарядний пристрій з магнітним кріпленням, то у випадку з новинкою все виявиться простіше, так як в її ремінець буде вбудований коннектор USB, тому для підзарядки браслета виявиться досить просто зняти його з руки і підключити, наприклад, до комп’ютера через звичайний порт. На повну зарядку піде трохи більше однієї години, після чого фітнес-трекером можна буде починати повноцінно користуватися. Втім, звичайно, це далеко не все, чим зможе дуже приємно порадувати покупців новинка.

Як стало відомо, китайська корпорація Xiaomi вирішила зробити свій новий фітнес-трекер по-справжньому неймовірно поширеним по всьому світу, і саме тому міжнародна версія такого отримає чіп NFC, у якого більше не буде прив’язки до Mi Pay. За рахунок цього жителі України, Європи, США та інших країн світу зможуть легко і просто за допомогою Xiaomi Mi Band 5 оплачувати покупки в магазинах, використовуючи для цього платіжну систему Google Pay або ж якусь іншу, яких в даний час на ринку досить багато . Це саме та особливість, заради якої купити новий фітнес-браслет просто зобов’язані всі, тому що можна буде оплачувати покупки в магазинах, послуги в закладах і проїзд в транспорті навіть не дістаючи смартфон з кишені. Що може бути зручніше?

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.