Камеру Samsung Galaxy S20 порівняли з камерою Xiaomi Mi Note 10

Не так давно на ринок був випущений смартфон Xiaomi Mi Note 10, оснащений камерою з роздільною здатністю 108 Мп. Цей апарат робить одні з кращих фотографій на ринку серед всіх мобільних пристроїв, однак тепер ті результати, які він показує, є дуже навіть скромними за сукупністю якостей. Справа в тому, що незалежні журналісти порівняли фотокамеру цього флагмана з такою у Samsung Galaxy S20, в якому використовується камера на 64 Мп. Виходячи з такого стану справ, оскільки в телефоні китайського бренду використовується більш дорогий і просунутий датчик для знімків, результат повинен був скластися саме в його користь, проте нічого подібного і близько не сталося. Продукт Xiaomi з тріском програв своєму конкуренту.

На опублікованій в мережі фотографії можна побачити, що смартфон Xiaomi Mi Note 10 по частині якості фотографій дуже сильно поступається флагману Samsung Galaxy S20, показуючи відчутно скромніший результат. У продукту китайської корпорації сильно страждає ступінь деталізації, в результаті чого дрібні деталі, що добре видно при наближенні, перетворюються в якийсь «мило». Також фахівці порівняли обидва цих телефону з Galaxy S20 Ultra, який володіє камерою на 108 Мп, тобто точно такий же, яка встановлена ​​в телефон Xiaomi. Результат виявився цілком очікуваним – цей флагман робить найкращі знімки, які за якістю краще, ніж на двох інших смартфонах.

Фахівці, які порівнювали три телефону один з одним, впевнені в тому, що компанія Xiaomi економить на оптиці, встановлюючи не найкращі оптичні модулі в свої мобільні пристрої. Крім того, на думку експертів, в продукції даного виробника вкрай сильно страждає програмна складова, тобто алгоритми обробки знімків є поганими, тому і якість знімків є низьким у порівнянні навіть з Samsung Galaxy S20, в який встановлено більш погане технічне оснащення за частиною камери, ніж в моделі Mi Note 10 від Xiaomi. Різниця на опублікованому порівнянні видно неозброєним оком, тому кожен користувач може самостійно легко і просто зрозуміти, наскільки сильно відрізняється якість знімків на одному телефоні від якості таких на іншому.

Навряд чи компанія Xiaomi стане допрацьовувати програмне забезпечення, щоб поліпшити якість знімків, адже якщо вона не зробила цього до моменту початку продажів свого телефону, значить у корпорації просто немає необхідних знань і навичок на те, щоб все доопрацювати. Залишається вірити, що флагмани Mi 10 і Mi 10 Pro, які вже в найближчі дні надійдуть у продаж в Китаї, будуть знімати відчутно краще, ніж Mi Note 10, адже вони володіють більш просунутою оптикою. Швидше за все, фахівці порівняють новітні флагмани китайської корпорації Xiaomi з флагманами з лінійки Samsung Galaxy S20, щоб можна було однозначно сказати, який смартфон в першій половині 2020 року фотографує краще за інших.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.