Xiaomi запатентувала смартфон з додатковим екраном на тильній стороні

Компанія Xiaomi подала патент у Національне управління інтелектуальної власності Китаю (CNIPA) на смартфон з двома дисплеями і нестандартним дизайном задньої камери. 

Зображення з патенту демонструють телефон, передня частина якого нічим не примітна. На задній панелі пристрою розмістився додатковий дисплей, який має трохи меншу діагональ, ніж головний екран. 

Судячи з рендера, на задню частину смартфона можна буде виводити повідомлення, меню налаштувань, вікно пошуку та весь звичний для користувача інтерфейс.

Над додатковим дисплеєм розмістився основний фото-блок. Головний об’єктив знаходиться в центрі, навколо кільцевий спалах. По обидва боки від нього розташувалися додаткові датчики. На лівій і правій гранях девайса є кнопки включення і регулювання гучності.

Чи вийде коли-небудь подібний телефон на ринок, невідомо.

Раніше компанія Xiaomi патентувала технологію розміщення фронтальної камери під дисплеєм, а також складаний  смартфон із висувною фронтальною пента-камерою. Також, Xiaomi подавала патент на телефон з загнутим з чотирьох сторін екраном.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.