Дисплей Galaxy Z Flip з Ultra Thin Glass дряпається так само легко, як і пластик

Блогер Зак Нельсон, автор YouTube-каналу JerryRigEverything, протестував на міцність дисплей смартфона Samsung Galaxy Z Flip. Новинка отримала незадовільну оцінку за цим параметром.

Одним з головних переваг Galaxy Z Flip у порівнянні з іншими складними пристроями вважається використання Ultra Thin Glass – міцного ультратонкого скла, яке тонше за звичайне приблизно в 16 разів. У Galaxy Fold використовується пластикова підкладка, яка дряпається навіть нігтем.

Оцінивши екран на твердість за шкалою Мосса, Нельсон з’ясував, що дисплей Galaxy Z Flip пошкоджується вже на 2 і 3 рівнях. Схожі результати демонстрували Galaxy Fold і Motorola Razr, сучасні смартфони зазвичай дряпаються з 6 рівня.

У прес-службі Samsung пояснили, що поверх скла Ultra Thin Glass завдано захисний шар, аналогічний Galaxy Fold, тобто, видимі подряпини не зачіпають сам дисплей. Також, при першому завантаженні смартфона Samsung нагадує, що не рекомендується натискати на екран занадто сильно, а також зберігати пристрій разом з ключами або монетами.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.