Xiaomi представила новий роутер Wi-Fi 6, мобільний кулер, геймпад і зарядку-колонку

Перш варто звернути увагу на гібридний пристрій, що поєднує в собі бездротову зарядку потужністю до 30 Вт для смартфонів і Bluetooth-колонку. Ваш смартфон може перебувати на зарядці і при цьому транслювати музику через цей динамік. Xiaomi заявляє, що якість звучання є досить високим.

Ціна на колонку-зарядку складає 249 юанів (близько 36 $).

Другий аксесуар буде вкрай корисний для геймерів. Це мобільний геймпад у вигляді стіків, які чіпляються з двох сторін смартфона. Таким чином виходить повноцінний ігровий смартфон. Вбудованого акумулятора пристрою вистачає на 40 годин безперервної гри.

Ціна становить 299 юанів (близько 42 $)

Не менш цікавим аксесуаром для геймерів став портативний кулер для смартфонів. Гаджет призначений для любителів мобільних ігор. Він забезпечує активне охолодження і легко встановлюється на задню панель смартфона. Виробник обіцяє, що за одну хвилину смартфон можна остудити на 10 градусів.

Коштує такий кулер 129 юанів (близько 18 $).

Також Xiaomi представила свій перший роутер 6-го покоління Mi AIoT AX3600. Максимальна пропускна здатність збільшилася на 155% в порівнянні з попереднім поколінням, сигнал вільно покриває 2 футбольних поля за допомогою 6 антен, а підключитися одночасно до нього можна з 248 пристроїв.

Ціна Mi AIoT AX3600 в Китаї становить 599 юанів (близько 86 $).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.