Вартість Sony PlayStation 5 складе не менше 470 доларів

Видання Bloomberg з посиланням на свої джерела повідомляє, що Sony остаточно визначилася з комплектуючими ігрової системи PlayStation 5. 

Собівартість приставки складе 450 доларів, а підсумкова ціна виявиться не нижчою за 470 доларів. На думку аналітика Macquarie Capital Даміана Тхонг, у перший час після релізу PS5 продаватимуть у збиток. 

Що стосується спалаху коронавірусу – вона не повинна мати істотного негативного впливу на підготовку до виробництва консолі. Однак, виниклий дефіцит оперативної пам’яті DRAM, NAND і флеш-пам’яті вже викликав труднощі, і Sony довелося скасувати деякі функції для камери PS5, пише Bloomberg.

Sony PlayStation 5 надійде в продаж у кінці поточного року. У цей же час очікується реліз Xbox Series X. З чуток, Sony збирається оголосити роздрібну ціну на свою приставку лише після того, як Microsoft назве підсумкову вартість Xbox Series X.

Після виходу на ринок PlayStation 5, японська компанія представить і нове покоління шоломів віртуальної реальності PlayStation VR. Конкретні терміни не називаються.

Раніше Sony відкрила сторінку на офіційному сайті з розсилкою новин про свою нову ігрову консоль.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.