Samsung Galaxy S20 отримали підтримку Live Caption і аналог AirDrop

Нова флагманська лінійка Samsung Galaxy S20 отримала ряд цікавих функцій, серед яких Google Live Caption, інтеграція Google Duo і підтримка технології Quick Share, яка дозволяє обмінюватися даними з іншими користувачами Galaxy S20.

Google Live Caption, спочатку доступна тільки на смартфонах серії Pixel, дозволяє без підключення до інтернету і в режимі реального часу відображати субтитри при програванні аудіо або відео файлів з будь-яких додатків на телефоні користувача. 

Система працює на базі локальної нейронної мережі. ШІ розпізнає голос на відео і аудіо з високою точністю, хоч і не без помилок. При цьому для програми не перешкода сторонні голоси або гучна музика, відзначили в Samsung.

Google Live Caption підтримує лише англійську мову і не працює з музикою, телефонними дзвінками та голосовими IP-дзвінками.

Що стосується Quick Share – це аналог технології Apple AirDrop для лінійки Samsung Galaxy S20, який дозволяє обмінюватися даними між двома смартфонами, використовуючи поєднання Bluetooth і Wi-Fi Direct. При цьому файли можна відправляти відразу декільком користувачам (до 5 осіб).

Quick Share вміє сповіщати користувача про знаходження поблизу сумісних пристроїв. Можна вибрати або режим обміну файлами з усіма, або режим обміну виключно з людьми з контактів. Також, є функція, що дозволяє обмежити коло людей, які можуть відправляти запит на передачу файлів. 

На даний момент Quick Share є ексклюзивною функцією для лінійки Galaxy S20, однак, Samsung пообіцяла, що найближчим часом Quick Share з’явиться і на інших пристроях компанії.

Ще однією фішкою Galaxy S20 стала інтеграція відеочату Google Duo в додаток для набору номера телефону. 

Крім того, за заявами Samsung, телефони S20 підтримуватимуть відео-дзвінки через Duo, в тому числі і групові, з роздільною здатністю 1080p, проте, для цього знадобиться досить швидке інтернет-з’єднання, додали в компанії.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.