Зустрічайте нові покращені навушники Samsung Galaxy Buds +

Крім флагманської лінійки Galaxy S20, компанія Samsung презентувала нове покоління своїх TWS-навушників Galaxy Buds +. Тепер навушники сумісні з iOS через спеціальний додаток.

У плані дизайну Galaxy Buds + схожі на свого попередника в особі оригінальних Buds. Зарядний кейс отримав кнопки L і R, які розташувалися під світлодіодним індикатором. Кейс підтримує бездротову зарядку по стандарту Qi. Також його можна зарядити за проведення через порт USB Type-C.

Що стосується самих навушників, то вони мають звукову систему від AKG. Виробник обіцяє помітне поліпшення за якістю звучання. Крім того, Galaxy Buds + отримали активне шумопоглинання і по три мікрофони на кожне вухо, що за запевненнями Samsung забезпечить максимально деталізовану передачу голосу під час дзвінків.

Автономність навушників заявлена ​​на рівні 11 годин у режимі відтворення музики. Для з’єднання із зовнішніми пристроями використовується Bluetooth 5.0. Корпус гарнітури захищений за стандартом IPX22.

Samsung Galaxy Buds + надійдуть у продаж 13 березня в чорному, білому, синьому і червоному кольорах. Усі попередні замовники Galaxy S20 + і S20 Ultra отримають гарнітуру в подарунок.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.