Sony відмовилася від участі в MWC 2020

Компанія Sony скасувала поїздку на виставку MWC 2020 року, яка пройде з 24 по 26 лютого в Барселоні. Причина – небажання піддавати своїх співробітників і партнерів небезпеки, яка виникла у зв’язку з поширенням коронавірусу.

У заяві Sony сказано, що компанія останнім часом уважно стежила за розвитком подій, пов’язаних зі спалахом нового коронавірусу, який 30 січня 2020 року був визнаний Всесвітньою організацією охорони здоров’я міжнародною надзвичайною ситуацією.

З огляду на те, що ми вважаємо вкрай важливими безпеку і благополуччя наших споживачів, партнерів, журналістів і співробітників, ми були змушені прийняти нелегке рішення скасувати свою участь у виставці MWC 2020 у Барселоні (Іспанія).

Компанія відзначила, що запланована на MWC 2020 конференція все-таки відбудеться, правда в онлайн-форматі. На заході очікується показ нового флагмана компанії Xperia 1.1 і бюджетного телефону Xperia L3. Подивитися презентацію Sony можна буде 24 лютого на  YouTube-каналі Xperia. 

Раніше з офіційною заявою виступили Samsung, Amazon і Nvidia, які через коронавірус скоротять свою присутність на MWC 2020.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.