Motorola: журналісти CNET неправильно протестували гнучкий телефон Razr

7 лютого видання CNET представило  відеоролик, в якому експерти за допомогою робота FoldBot протестували на міцність гнучкий телефон Motorola Razr (2019). У підсумку, смартфон вийшов з ладу після 27 000 складань.

Однак, у Motorola заявили про неточності експерименту CNET. Журналісти тестували телефон неправильно, створюючи занадто велике навантаження на шарнір дисплея і не розкладали пристрій до кінця.

Робот FoldBot від SquareTrade, який використовували у своєму тесті CNET, просто не призначений для тестування нашого пристрою. Тому будь-які тести, що виконуються з використанням цього та інших подібних тестувальних механізмів, будуть створювати надмірне навантаження на шарнір і не дозволять смартфону Razr належним чином відкриватися і закриватися за призначенням, що робить тест неточним, – представник Motorola.

Виробник додав – Razr пройшов кілька етапів перевірок і сумніватися в якості його збірки не доводиться. На підтвердження своїх слів, Motorola показала відео, в якому наочно продемонстрований правильний з точки зору компанії процес перевірки Razr на міцність. За словами Motorola, в їхньому експерименті телефон легко витримав більше 100 000 згинань.

Motorola Razr (2019) має гнучкий дисплей з діагоналлю 6,2 дюйма, розширенням 2142 × 876 пікселів і співвідношенням сторін 21: 9. У основі телефону лежить процесор Snapdragon 710 з 6 ГБ оперативної та 128 ГБ постійної пам’яті.

Новинка з 6 лютого стала  доступна для покупки в Північній і Південній Америці, а також в ряді країн Європи за ціною в  1500 доларів.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.