У мережі з’явився концепт нового iMac від дизайнера Джеремі Сміта

У кінці січня компанія Apple подала патент на комп’ютер iMac зі скляним і гнучким корпусом. Тепер портал LetsGoDigital і голландський дизайнер Джеремі Сміт (Concept Creator) поділилися своїм баченням передбачуваного моноблока Apple.

З патенту і представлених LetsGoDigital рендерів слідує, що iMac нового покоління може отримати скляний корпус, який буде плавно згинатися до нижньої частини, де розташуються вбудована клавіатура з підсвічуванням і пара тачпадів. Імовірно, клавіатуру можна буде зняти. 

Ще одна цікава особливість запатентованого iMac – отвір у нижній частині корпусу, куди можна буде вмонтувати клавіатуру MacBook, при цьому сам ноутбук зможе нібито виконувати роль основної станції і виводити зображення на дисплей iMac. Правда, концепт від Джеремі Сміта і LetsGoDigital цей момент не враховує.

Залізо, порти і динаміки комп’ютера можуть розміститися у масивній підставці.

Так могла б виглядати реклама iMac із гнучким корпусом

Apple не змінювала зовнішній вигляд iMac протягом останніх 15 років. Можливо, прямо зараз компанія готує глобальний редизайн для своїх моноблоків. Однак, що з представленого патенту в підсумку виявиться в новій версії iMac і чи виявиться взагалі, покаже лише час.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.