Motorola Razr вийшов з ладу раніше, ніж очікувалось

Фахівці видання CNET протестували на міцність гнучкий смартфон Motorola Razr. Шарнір дисплея витримав близько 27 000 згинань.

Для тестування пристрою застосовувалася машина FoldBot, яка протягом трьох з гаком годин безперервно згинала і розгинала телефон. Коли девайс в останній раз витягли з апарату – він перестав повноцінно згинатися, після чого його шарнір остаточно вийшов з ладу.

Тестери відзначили – якщо шарнір екрану Motorola Razr приводити в рух близько 80-120 разів на добу, то смартфон проживе близько 11 місяців. При цьому, сам виробник раніше заявляв про два роки безперервного використання.

Експерти додали, що при тестуванні Razr могла виникнути похибка, тому що виробник FoldBot не встиг налаштувати апарат для коректної роботи з новинкою Motorola. Машина могла надто інтенсивно впливати на дисплей смартфона.

Компанія Motorola пропонує покупцям Razr річну гарантію на дефекти, які можуть виникати при нормальних умовах використання пристрою. Що значить «нормальне використання», виробник не уточнює.

Motorola Razr став доступний за попереднім замовленням починаючи із 26 січня за ціною 1500 доларів. 6 лютого розпочалися повноцінні продажі пристрою в Північній і Латинській Америці, а також в деяких країнах Європи.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.