Заради цього варто задуматись про зміну свого смартфона на Xiaomi Redmi 9 і Redmi Note 9

З кожним днем ​​смартфони стають все більш просунутими, отримуючи більше можливостей і продуктивності. На радість всіх тих, хто не любить переплачувати за дорогі флагмани, тепер всього цього можна вже і не робити, тому що бюджетні моделі телефонів є дуже навіть привабливими за сукупністю якостей. Втім, вже незабаром привабливість смартфонів з початкової цінової категорії вийде на абсолютно новий недосяжний раніше рівень, при якому вони виявляться неймовірно привабливими настільки, наскільки це так і зовсім взагалі можливо. Допоможуть в цьому такого роду гаджетів такі новинки, як Xiaomi Redmi 9 і Redmi Note 9, а відбудеться їх презентація вже в цьому місяці, тобто в найближчі кілька тижнів.

На радість всіх фанатів продукції від даного виробника, вже зараз точно відомо про те, чим саме покупців зможуть зможуть порадувати такі новинки, коштувати які будуть менш ніж $ 250, а це зробить їх дуже і дуже доступними в повній мірі, завдяки чому максимально широке коло людей зможе дозволити собі їх покупку без будь-яких складнощів, тим більше що за такою ціною продаватимуть саме дорогі конфігурації, а базові обійдуться в відчутно скромніші суми дене м Новинки виявляться побудовані на базі процесорів Qualcomm з лінійки Snapdragon, але конкретні моделі чіпсетів поки що, на жаль, точно не відомі.

Смартфони отримають сканер відбитків пальців, розташований в бічній кнопці, а також корпус зі скла Corning Gorilla Glass 5, тобто практично самого нового з усіх існуючих. Для зарядки в телефонах Xiaomi Redmi 9 і Redmi Note 9 буде роз’єм USB Type-C, а ось підключати різні мультимедійні електронні пристрої стане можливим через повноцінний 3,5 мм аудіороз’єм. Звичайний «Редмен» нового покоління отримає потрійну основну камеру, тоді як в збільшеною в розмірах моделі вона виявиться четверний, тому і знімати така буде краще, як по частині фотографій, так і щодо відео. Втім, наскільки великою виявиться різниця в якості стане зрозуміло, коли обидві новинки надійдуть на полиці магазинів і хтось зробить їх порівняння.

Головною «фішкою» цих бюджетних смартфонів стане чіп NFC, і саме заради нього їх варто купити, так як з його допомогою власники смартфонів Xiaomi Redmi 9 і Redmi Note 9 зможуть легко і просто оплачувати покупки в магазинах, платити за проїзд в громадському транспорті, а також здійснювати масу інших дій, аж до поповнення транспортних карт і швидкого підключення до інших гаджетів. Практично жоден бюджетний телефон зараз і близько не може запропонувати щось подібне, але новинки від даного бренду абсолютно точно зможуть, тому вони виявляться вкрай привабливими по всьому світу, а особливо в країнах, де у людей в більшості своїй скромні заробітні плати. Прямо «з коробки» на такі новинки виявиться встановлена ​​операційна система Android 10.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.