Xiaomi Mi 10 надійшов у продаж

Як багато знають, вже в найближчі кілька місяців виявиться представлений і випущений на ринок такий флагманський смартфон, як Xiaomi Mi 10, приписують якому передове технічне оснащення. Це мобільний пристрій отримає топовий процесор, кращу на ринку камеру, новітнє програмне забезпечення і безліч інших приємних особливостей, які зроблять його кращим на ринку по співвідношенню ціни і якості. Це буде справжня бомба на ринку флагманів, яку собі гарантовано захоче купити практично кожен. На радість всіх тих, хто вже зараз хоче роздобути цей телефон, його вже можна купити, тому що він надійшов у продаж на майданчику TaoBao, де його собі придбати можуть всі бажаючі.

Майданчик TaoBao – це якийсь аналог AliExpress, на якому можна собі купити вкрай багато різних товарів, а продають такі різні продавці. Сьогодні, 2 лютого 2020 року, щонайменше три великих магазинах в рамках цього торгового майданчика запустили в продаж Xiaomi Mi 10, пропонуючи вже тут і зараз оплатити його вартість. Повідомляється, що смартфон Xiaomi Mi 10 вийде на ринок в двох версіях, відрізняються які підтримкою 5G, тобто одна з таких її підтримує, а інша ні. На вибір покупців доступні модифікації смартфона з 64 ГБ, 128 ГБ і 256 ГБ, принаймні саме такі зараз пропонують купити всім бажаючим. Апаратної основою флагмана виступає восьміядерний процесор Qualcomm Snapdragon 865 з тактовою частотою 3,0 ГГц.

Цей вкрай потужний процесор доповнено графікою Adreno 650 і модемом Snapdragon X55, а ще він, крім усього іншого, може похвалитися 10/12/16 ГБ оперативної пам’яті, в залежності від конкретної модифікації. Цей мобільний пристрій, будучи флагманом, оснащено роз’ємом USB Type-C, а екран має 6,4-дюймову діагональ, будучи виконаним за технологією OLED. У цей самий дисплей вбудований ультразвуковий сканер відбитків пальців. Серед інтерфейсів Xiaomi Mi 10 можна виділити Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE, GLONASS і деякі інші, в тому числі NFC для роботи з платіжною системою Google Pay і її аналогами. Купити цей флагман поки що можна тільки формально, тобто зараз за нього пропонують внести початковий депозит.

Кожен покупець, який внесе депозит вже зараз, на старті продажів отримає Xiaomi Mi 10 в числі найперших, а ще він він може розраховувати на цінний подарунок, виступити якими можуть бездротові навушники або ж смарт-годинник. Коли саме цей флагман надійде в продаж поки що невідомо, проте, швидше за все, це станеться вже в найближчі кілька тижнів, тобто до кінця лютого. Очікується, що новинка в базовій найдешевшої модифікації обійдеться в $ 500, тоді як просунута модель з підтримкою 5G коштуватиме відчутно більше – цілих $ 650, але зате вона запропонує і більш просунуте технічне оснащення в деяких аспектах , в тому числі по частині фотокамери, розташованої на тильній частині.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.