Apple AirTag, нові iPad та Mac представлять у першій половині року

Аналітик TF International Securities Мінг-Чі Куо випустив новий звіт, в якому спрогнозував анонс ряду нових продуктів Apple у першій половині поточного року.

За даними Куо, Apple готує наступні продукти:

  • 4,7-дюймовий iPhone – мова, по всій видимості, йде про iPhone SE 2, відомий також як iPhone 9. Згідно з попередніми витоками, новинка стане оновленням iPhone 8 з новим «залізом».
  • Оновлення iPad Pro – очікується, що нові моделі отримають потрійну тильну камеру з 3D-сенсором для доповненої реальності.
  • Оновлення Mac – неясно, має на увазі Куо MacBook Pro або MacBook Air, але попередні чутки говорили про 13-дюймовий MacBook Pro з ножничною клавіатурою, який представлять у першій половині року.
  • Надширокосмугові мітки – в минулому році з’явилося кілька доказів розробки Apple під назвою AirTag. За допомогою пристрою можна буде шукати інші речі, а застосування надширокосмугового зв’язку дозволить збільшити точність у порівнянні з Bluetooth і Wi-Fi.
  • Висококласні навушники – Куо не надав інформації про навушники, можливо, вони вийдуть під брендом Beats.
  • «Маленька» станція бездротової зарядки – подробиць також немає. У 2017 році Apple представила AirPower з можливістю одночасної підзарядки декількох пристроїв, але в минулому році проект був скасований, за чутками, через складнощі в розробці.

Мінг-Чі Куо прокоментував і ситуацію зі спалахом коронавируса в Китаї. Він вважає, що найгіршим сценарієм для Apple буде затримка в ланцюжку поставок комплектуючих, що спричинить перенесення запуску вищезгаданих продуктів.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.