Redmi випустить «вбивцю» Xiaomi Mi Band 5, яким він буде

Як всі вже напевно добре знають, що в червні 2020 року виявиться офіційно представлений, а потім і запущений в продаж, такий спортивний браслет нового покоління, як Xiaomi Mi Band 5. Йому приписують цілу масу різних особливостей, які зроблять його дуже привабливим, однак, як виявилося, він виявиться далеко не єдиним фітнес-трекером від даного виробника електроніки. Ще на початку 2019 року дочірній бренд Redmi став формально незалежною, а зроблено це було для кращої конкуренції всередині компанії. Як виявилося, вже в цьому році на ринок виявиться випущений новий наручний гаджет від даного бренду, а має таку модельним номером HMSH01GE.

Сьогодні, 27 січня 2020 року, такий гаджет був виявлений в базі даних одного з державних реєстраторів. Успішне проходження процедури сертифікації означає, що даний наручний гаджет вже в повній мірі створений, а зовсім скоро він надійде в продаж, ставши доступними для покупки всім бажаючим. Швидше за все, новинку під назвою Redmi Band 1 анонсують разом з бюджетними телефонами Redmi 9 і Redmi Note 9, вихід яких якраз очікується в найближчі два місяці. Відповідно до опису нового фітнес-браслета, він отримає кольоровий сенсорний екран, силіконовий ремінець, модуль Bluetooth 5.0 LE для підключення до телефонів, а також зможе в повній мірі працювати з додатком Mi Fit, яке зараз є для гаджетів на Android і iOS.

У додатку Mi Fit навіть вже виявили зображення цього браслета, і він сильно відрізняється від всіх трекерів китайської корпорації Xiaomi тим, що має прямокутну форму з досить гострими краями. За наявними зараз даними від надійного джерела, новинка стане прямим конкурентом для Xiaomi Mi Band 5, опинившись дешевше і отримавши інший зовнішній вигляд. Цей трекер має змінними циферблатами, датчиком серцевого ритму для відстеження пульсу, а також, крім того, «розумним» будильником, підтримкою управління відтворення музики на смартфоні, а також, крім того, чіпом NFC, завдяки якому за допомогою Redmi Band 1 стане можливим оплачувати покупки в магазинах і закладах.

Коли саме новинка надійде в продаж поки що невідомо, проте її поява в базі даних сертифікованого відомства і в додатку Mi Fit з Google Play і App Store не може бути випадковим, в зв’язку з чим, швидше за все, цей гаджет анонсують вже в першій половині лютого , причому він може відразу ж вийти на міжнародний ринок, а в такому випадку жителі України, Європі та інших країн світу зможуть його купити майже одночасно з тими, хто проживає в Китаї і Індії. Залишилося тільки дочекатися виходу цього трекера, а коштувати він, найімовірніше, буде всього 120 юанів, тобто приблизно 32 долара. Новинка складе гідну конкуренцію більш дорогущий Xiaomi Mi Band 5.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.