Концепт системи реверсивної зарядки Apple PowerDrop

Сайт The Apple Post опублікував концепт системи Apple PowerDrop. Як представляють творці, технологія дозволить зручно ділитися енергією свого iPhone за допомогою бездротової зарядки.

Натхненний процесом сполучення AirPods і HomePod, концепт PowerDrop показує користувачеві на екрані спливаюче вікно, якщо в безпосередній близькості до нього звертається інший власник iPhone з проханням поділитися енергією.

Користувач, запитувач енергії, зможе встановити необхідний йому відсоток заряду акумулятора, по досягненню якого зарядка по PowerDrop призупиниться автоматично. Вікно також демонструє зразковтий час завершення процесу.

Для передачі енергії необхідно притулити обидва смартфона задніми панелями один до одного.

Опція Power Cap дозволить припинити передачу енергії, якщо заряд акумулятора джерела опустився нижче позначки в 35%, також можна встановити тільки прийом або тільки передачу заряду.

The Apple Post сподівається, що функція реверсивної бездротової зарядки з’явиться в iPhone 12 разом з iOS 14. Схожа функціональність передбачена у флагмани Samsung (технологія PowerShare) та ряді інших смартфонів.

Очікувалося, що реверсивна зарядка з’явиться в iPhone 11. Нібито для цього Apple змістила логотип в центр задньої панелі смартфонів.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.