У Apple TV + передплатників більше, ніж у Hulu і Disney +

Видання The Wall Street Journal опублікувало звіт з інформацією про розмір аудиторій великих стрімінгових платформ. За новою інформацією, у  Apple TV + більше передплатників, ніж у конкуруючих Hulu і Disney +.

Усього на потоковий сервіс Apple підписані 33,6 мільйона чоловік, тоді як у  Disney + – 23,2 мільйона користувачів, а у майданчика Hulu – 31,8 мільйона. Це безсумнівний успіх, як відзначають експерти. Проте, частково популярність Apple TV + пов’язана з безкоштовною річною передплатою, яку після 10 вересня 2019 року отримують усі покупці останніх моделей iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch або Mac.

Також, наголошується, що і Disney + не стоїть на місці. У кінці березня платформа стане доступна жителям Великобританії, Ірландії, Франції, Німеччини, Італії, Іспанії, Австрії та Швейцарії. А до літа цей список поповниться Бельгією і Португалією.

Протягом найближчих двох років до сервісу отримають доступ жителі більшості країн світу, в тому числі й Україна. До речі, одним з головних хітів стрімінгового сервісу Disney є перший сезон серіалу «Мандалорець» .

Що стосується Apple TV +, то він був запущений у нас разом з рештою світу – 1 листопада 2019 року. Реліз Disney + відбувся 12 листопада минулого року, а Hulu з’явився у березні 2007 року.

У першій половині цього року на стрімінговой платформі Apple очікується безліч цікавих релізів, серед яких серіал «Захищаючи Джейкоба» з Крісом Евансом у головній ролі, кримінальна драма «Банкір», а також нові «Дивовижні історії» від Стівена Спілберга.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.