Новий Pocophone вийде на початку весни

Глава індійського представництва компанії Poco Манмохан Чандола розкрив деякі цікаві подробиці про наступника «бюджетного флагмана» Pocophone F1.

Після того, як Poco оголосила свою незалежність від Xiaomi, Чандола дав ряд інтерв’ю індійським ЗМІ. У одному з них він підтвердив, що новий смартфон Poco буде представлений в березні 2020 року. Також, він заявив, що новий бренд буде зосереджений на випуску смартфонів з оптимальним співвідношенням ціни і якості з топовими чіпсетами і великим об’ємом оперативної пам’яті. З точки зору програмного забезпечення, нові смартфони, як і раніше, будуть поставлятися з оболонкою MIUI.

Крім того, глава Poco India розповів, що компанія продовжить використовувати ланцюжок поставок Xiaomi і буде зберігати призначені для користувача дані в її дата-центрах. Гарантійне обслуговування смартфонів Poco також буде здійснюватися через магазини Xiaomi.

За словами Чандола, зараз Poco орієнтована на індійський ринок, тому, не варто чекати релізу міжнародних версій пристроїв найближчим часом.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.